Welkom op de leukste webshop van Nederland!

Wij zijn Esther en Lars en hebben met veel enthousiasme en passie deze shop opgezet.
Esther is begonnen met E-Lifestyle, waar het geven van workshops op het gebied van krijtverf, ibiza tassen pimpen, porselein beschilderen ed. de boventoon had. Toen we een aantal jaar geleden als een van de eerste in NL workshops zijn gaan geven in het Handletteren is alles veranderd. Mensen uit het hele land kwamen naar Heesch voor deze workshop. Langzaam zijn we wat aanvullende spullen gaan verkopen als boeken en wat diverse pennen en stiften. In februari 2017 hebben we de facebookgroep: Handlettering doen we zo! overgenomen en zijn ons met deze groep (destijds 11.500 leden) gaan verdiepen in de wereld van het handletteren. Deze groep is inmiddels gegroeid naar een leden aantal van ca. 41.000 en onze webshop naar een assortiment met ruim 6000 artikelen. Op deze fb groep plaatsen we challenges om aan mee te doen, testpanels, maar ook toffe aanbiedingen en organiseren we Ladies Day door het hele land.

Voor ons staat service bovenaan! Wij doen altijd ons best zoveel mogelijk product info te geven, een ruim assortiment te verzorgen, zo snel mogelijk jullie pakketten te verzenden en met jullie mee te denken. Hoe je dit als onze klant kunt ervaren kun je het beste lezen in de beoordelingen.

Met trots openen we deze nieuwe webshop, zusje van E-Lifestyle maar geheel gericht op het Handletteren: www.Handletteringdoenwezo.nl We hopen dat jullie deze site als prettig, overzichtelijk, informatief en klantvriendelijk zullen ervaren.
Maar vooral dat jullie je hier thuis voelen en kunnen genieten van het shoppen!

Liefs Esther en Lars

 

[instagram-feed]

 

© 2017 - 2022 Handlettering doen we zo! | sitemap | rss