Mixed media

Alles mag en alles kan in mixed media projecten! Mixed media is een leuke creatieve bezigheid waarin meerdere technieken, materialen en kleuren elkaar ontmoeten. Het is het proces van het ontdekken. Jij bent de kunstenaar. Maak gebruik van diverse soorten mixed media technieken en mixed media materialen om zelf ook een waar kunstwerk te maken! Stempel, teken, plak, schrijf, verf en knip erop los! The sky is the limit als het aan komt op mixed media technieken.

De grote diversiteit aan materialen en technieken maken er een geslaagd project van. Combineer materiaal, textuur en kleur door elkaar.  Je kunt ook zelf prachtige mixed media maken. 

Mixed media materialen

In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor je mixed media. Van verschillende soorten verf en inkt, voor het maken van een mooie basis, tot stempels en sjablonen en van scrappapier en cardstock tot prachtige embellishments en glitters om je project mee af te maken.

Mixed media opent een hele nieuwe wereld aan artistieke en creatieve mogelijkheden. Het kent geen regels. Laat je creativiteit de vrije loop en verbaas jezelf over de projecten die je tot stand kunt brengen.

[instagram-feed]

 

© 2017 - 2022 Handlettering doen we zo! | sitemap | rss