De Chameleon Pens hebben twee uiteinden met een Japanse kogelpunt aan één uiteinde, en een superzachte penseelpunt aan het andere uiteinde - beide zijn eenvoudig er uit te halen en te vervangen.

Kleur

Het innovatieve systeem van de Chameleon Pens begint met een hoogwaardige creatieve marker die gebruikt kan worden als andere markers en een perfecte pen voor al je creatieve projecten is!
De in hoge mate gepigmenteerde alcoholinkt droogt snel en vloeit perfect voor een egale, smetteloze gelaagdheid van kleuren.
De inkt is ontworpen om over elkaar te worden aangebracht en te worden gemengd zodat je intensere kleuren kunt creëren door dezelfde kleur in meerdere lagen aan te brengen.
Bovendien kun je allerlei nieuwe kleuren creëren door 2 verschillende kleuren over elkaar aan te brengen! 

Kleurovergangen!

Creëer kleurovergangen met behulp van Chameleon Color Tops:

  1. Houd de pen verticaal. Plaats de Color Top voorzichtig op de penseelpunt – zodat de twee punten met elkaar in contact komen.
  2. Houd de pen verticaal en wacht 15 seconden totdat de kleuren zich hebben gemengd.
  3. Trek de pen uit de Color Top.
  4. Breng de kleur op het oppervlak aan door de pen heen en weer te bewegen tot aan de randen van de afbeelding. Zorg dat elke streep die je maakt, de vorige telkens een beetje overlapt, en werk van licht naar donker voor een vloeiende kleurovergang.

 

Sorteer op
Sorteer op

[instagram-feed]

 

© 2017 - 2022 Handlettering doen we zo! | sitemap | rss