Wil jij graag starten met brush/handletteren en weet je niet waar je moet beginnen? Heb je al een paar keer met de pen in de hand boven dat spierwitte, lege papier gehangen? Stop, wij gaan je helpen!

Dit event hebben we op 12-9 live gelanceerd en samen gedaan. Echter zijn alle workshops nog te bekijken en je kunt je vragen stellen, dus je kunt alssnog lekker deelnemen!

Deze avond verzorgen we 4 verschillende basis workshops, elke workshop wordt gegeven door een lid van ons Design Team. Deze dames hebben veel ervaring en weten als geen ander hoe het is om blanco te beginnen. Zij gaan je met de juiste materialen stap voor stap op weg helpen en fijne tips en tricks geven en zullen alle starters onzekerheden wegnemen. Als kers op de taart zal Carla Kamphuis de avond afsluiten met een toffe verrassingsopdracht.

Hoe doe je mee?
Koop hieronder het Starters Workshop Event pakket, hiermee heb je een prachtig pakket start materialen van een goede kwaliteit. In dit pakket zitten diverse materialen om veel te proberen en te ontdekken, er zitten diverse merken brushpenen en fineliners in om ook producten en merken te vergelijken en zo jouw favoriete materialen te bepalen. Bij aanschaf van dit pakket heb je toegang tot de besloten workshop omgeving. Daarnaast zit in het pakket een leuke shopvoucher. Want je bent vast gewaarschuwd….als je eenmaal de smaak te pakken hebt…. 😊

Het fijne is dat het Design Team vooraf zal polsen waar jullie wensen en vragen liggen zodat dat allemaal verwerkt wordt in de workshops. Op 12 september zijn zij de gehele avond live online aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden en tips te geven. De workshops blijven in deze omgeving staan en zijn dus zo vaak te kijken en op ieder gewenst moment. De service van advies en vragen beantwoorden blijven we oppakken, maar alleen op 12 september direct live. Het event zal plaatsvinden in een nieuwe besloten facebook groep. (Heb je geen facebook maak dan voor deze avond even een account aan.)

Wil jij graag meedoen, maar heb je stiekem al veel materialen verzameld? Geen probleem, we bieden ook losse deelname aan het event aan. Zorg alsjeblieft wel voor de juiste materialen, zeker brushpennen van c-merken raden we niet aan, daar zit veel verschil in.

Zie hieronder de intro filmpjes van de dames van het Design Team.

 

 

 

Sorteer op
© 2017 - 2021 Handlettering doen we zo! | sitemap | rss